Winst in Lens-st Remy

March 3, 2019

 ECW  3 maart 2019      

 

Onderaan de pagina ook met Video

 

Na vorige week de oefenkoers stond vandaag de eerste Ecw koers op het programma .
Het weer was al bij al nog goed , droog, al stond er wel een zeer stevige wind die natuurlijk het wedstrijdverloop ging bepalen . 

Met meer dan 80 starters was het in de eerste ronde drummen geblazen op de smalle wegen in het Luikse , iedereen wilt voorin zitten omdat het vanvoor natuurlijk te doen is . 

 

Al dadelijk in de 2de ronde ging het snoeihard op de stukken omhoog en Carlo besliste hierdoor al vroeg dat er zeker niet gewacht moest worden , boven op het hoogste punt met wind in de rug ging hij naar de kop en 

met snelheden boven de 55 werd, samen met Fabio en 5 andere,  dadelijk goed rondgedraaid zodat er zich al snel een kopgroep van 7 ontstond .


De verstandhouding in de kopgroep was super en zo ging de voorsprong iedere ronde omhoog tot 1min30 op het grote peleton . 

Hoe meer het einde naderde kwam de finale in het zicht en met enkele sterke renners zoals de waalse kampioen François en de winnaar van vorige week Kevin in de kopgroep was de zege zeker nog niet binnen .

 

Op 2 ronden van het einde waren de eerste aanvallen, maar de beide broers waren zeer alert en vlak voor de wind tegen was het Carlo die er alleen vandoor ging .  Hij nam dadelijk een gat op de rest . 

Even later was het Fabio die met een verschroeiende demarrage naar voor reed en zo konden de Porco's  de laatste ronde met 2 afwerken . 
met een kleine min voorsprong was het Carlo die voor Fabio de streep als eerste mocht passeren met dadelijk een super opener van het seizoen .

 

1 en 2 , daar doen we het voor ! 

Op naar volgende week .

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now