Victory in Marchovelette !!

March 24, 2019

 

Een zeer mooie zegen voor Fabio . 

 

Het speelde toch de hele dag in Fabio zijn hoofd , hij wou winnen , hij voelde zich sterk en de ereplaatsen waren er wel met dit jaar 5 op 5 podiums , maar vandaag wou hij de winst . 

 

Het was een omloop waar na 2 ronden de beteren wegreden van het grote peloton , zodat de winst ging gaan naar de 15 man die voorop lagen . 

Maar omdat er sterk deelnemersveld was in de voorste groep was het zo goed als on mogelijk om weg te geraken,  ook al door  het slechte wegdek kon er op sommige stukken niet samengewerkt worden en zo kwam het telkens terug samen .

 

Om de stukken die omhoog liepen werd het tempo telkens de hoogte ingejaagd en ikzelf had niet gemakkelijk . Ook ondervond ik veel pijn in beide handen van de val van week terug . 
Ikzelf geraakte achterop met nog 2 ronden te gaan en moest 5 min vechten om terug van voor te geraken zonder hulp , dit lukte wel maar hier verspeelde ik toch een mooie uitslag , en moest zo beslag leggen op een 9de plaats . 

 

Met Fabio ging het zeer goed en hij controleerde de wedstrijd zeer goed , kon met de belangrijke prikken mee en zag zo zijn kans op de zegen groeien .

In de laatste km bergop nam hij dan ook de leiding en gaf deze nooit meer af . 

 

Weeral een top weekend met 2 sterke wedstrijden , dit smaakt naar meer ! 

Graag zou ik dan ook de toeschouwers en de lezers van deze Blog willen bedanken voor de steun . 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now