Nr 5 ! Carlo pakt ditmaal de zegen

March 31, 2019

Zon en Wind , 2 zaken die we graag zien op een weekend in 2019 . 

Met goeie benen en boordevol ambitie stonden we dan ook aan de start ,  maar dit keer ging het daarom niet vanzelf gaan , met een beresterk deelnemersveld gingen we van start .

Al gelijk heel het jaar al word er van bij de eerste ronde al gereden alsof het de laatste is . 

 

Het ging verschroeiend hard en Fabio besliste al snel om voor het offensief te kiezen , hij ging in aantal aanvallen mee , maar zo vroeg in de wedstrijd  werden er geen cadeaus uitgedeeld en het kwam telkens samen tot er in de 3 de ronde  al met een 7 renners werd weggereden ,  verschillende sterke renners waren er niet bij  en dus moest er in de eerste groep hard gereden worden om een gat te slaan op een groot peloton . 

 

Toen de voorsprong eenmaal 1 min was , was het wachten op de finale , en met sterke sprinters zoals John en Fabio waren er natuurlijk renners die er eerder vandoor wouden , zoals Francois en Mosbeux , en de onbekende Vantoon Lander die een zeer goede indruk gaf in het eerste uur . 

 

In de voorlaatste ronde was dan de ene aanval na de andere maar ikzelf en Fabio voelde ons nog goed en om beurt  sprongen we op de aanvallen tot Ikzelf samen met de wereld kampioen grand-fondo Kristof Houben een gat konden slaan . 

Fabio hield de benen stil en zo konden we met 2 een mooie voorsprong bij elkaar rijden . 
Hijzelf mengde zich ondanks zijn goeie benen niet in de achtervolging en nam zo de 7de plaats .

 

Ik voelde me zeer sterk op het stuk wind tegen en probeerde in de laatste ronde mijn metgezel af te schudden door 2 stevige aanvallen , maar Kristof kon telkens naar het wiel springen en zo zou de wedstrijd eindigen op een sprint met 2 . 

Van de kop af aan begon ik de sprint van ver, omdat het wind in de rug was de laatste meters , Kristof kwam langs me en even dacht ik te verliezen, maar de streep was nog ver en in de laatste 100m kon ik er terug over hem heen gaan 

 

 

 

 

en zo toch wel een zeer mooie zegen pakken !  

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now