2de in Grace-Hollogne

April 7, 2019

 

 

Zon en een snelle omloop stonden er op het programma in Luik . 

Na de overwinning van gisteren was Fabio er opnieuw op gebrand om een top resultaat neer te zetten , ook al omdat er verschillende supporters extra mee waren afgezakt .

 

De omloop was snel en het was dus zaak om er hard tegen aan te gaan . 

Al in de 2de en 3de ronde van de 30 was het al knallen om het hele peloton op een lint te krijgen , en hier en daar kwamen er al gaatjes , maar het duurde nog een aantal ronden voor het uit eindelijk splitste in een groep van een man of 12 . 

 

Carlo en Fabio vonden dat er nog te veel volk in deze groep zaten en bleven aanvallen om zo een meer selectievere groep te verkrijgen .

Het resultaat was 7man voorop . 

in de verdere wedstrijd was het echt knokken om het tempo hoog te houden , door de slechte straat en een stuk wind-tegen was het toch de hele wedstrijd hard werken .

 

Fabio voelde zich aanvankelijk goed in de wedstrijd tot hij opeen te kampen kreeg met krampen ,  was het de eerste warmte of de wedstrijd van zaterdag die hem opspeelde . 
Hierdoor was het Carlo die in de finale zou moeten zorgen voor een goed resultaat ,  hij probeerde een aantal keer weg te geraken maar de tegenstand kon telkens terug het wiel vinden en zo gingen we naar de meet met een kleine groep .

 

In de laatste sprint was het Carlo die van ver de kop had, en pas in het laatste 100m 1 renners moest laten voorgaan en zo toch een mooie 2de plaats wiste te behalen , Fabio werd 5de . 

Tom vermeiren wint de wedstrijd , Steven Arits word 3de .

 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now