Trainen in de zon :) .

April 24, 2019

Na onze eerste 2 maanden wedstrijden was het dit weekend even tijd voor wat bij te trainen voor deel 2 van het jaar .  

 

De eerste 2 maanden zijn absoluut super verlopen , zowel Fabio als ikzelf waren zeer sterk en op al de 11 wedstrijden die we gereden hebben was Team Porco minimum op het podium , met 7 zeges + 7keer podium .
Al het trainen loonde en samen met onze volledige entourage hebben we hiervoor kunnen zorgen . 


Voor deel 2 van het jaar zal onze focus vooral op Elite Zonder Contract wedstrijden liggen in combinatie met 2 Grand-fondo's  . 
Winnen zal nu niet meer vanzelfsprekend zijn maar we zullen onze beste kant laten zien op al de wedstrijden waar we zullen starten . 

Nu we wat verder in het jaar zitten lijkt ons deze stap ideaal om te nemen ook vooral in voorbereiding op de zomermaanden ,  met niet te vergeten het BK op 16juni .

 

De blessure van mezelf geneest zeer traag , al kan ik momenteel op de fiets mijn trainingen afwerken , zolang ik niet te veel aero moet zitten is het te doen met de hulp van mijn polsband . 
Het meeste last heb ik op het werk en dit zal nog wel enkele weken blijven duren volgens de fysiotherapeut , met gerichte pees-geleidende oefeningen krijg ik langzaam het vocht uit de pols.

 

Echografisch beeld suggestief voor een posttraumatische tendinose van de flexorpees van straal 3 en subcutaan haematoom thv de weke delen van de basis van de hand volair.

 

Dit weekend was het weer top veel zon ( goed voor de vitamine D )  en met zeer leuke groepsritten hebben we onze klim capaciteiten nog wat kunnen aanscherpen .

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now