Kotem geneutraliseerd na regen .

May 19, 2019

 

De koers in Kotem , toch wel aangeduid met een ster op onze kalender , een super snelle omloop dicht bij thuis . 

Is het de simpelheid of het mooie wegdek dat ons aanspreekt ? in ieder geval we starten er graag ook al omdat er toch altijd net iets meer bekende supporters komen kijken .

 

Fabio en ik zelf waren de 20 km van thuis uit met de fiets naar de koers gereden en het weer was vrij warm mooi droog met niet te veel wind , na de inschrijving en de verkenning stonden we dus vol ambitie en met sterke benen aan de start . 

 

De wedstrijd was opnieuw zeer gesloten , en er waren vele aanvallen maar geen enkele duurde echt lang ,  het was echt moeilijk om weg te geraken ,misschien zat de snelheid hier voor iets tussen , 47 km/h in het eerste uur . 

 

Toch merkte je al na een 40 min dat de verschillen telkens groter werden en het telkens de zelfde sterke renners van voor waren die de koers maakte , Kurt Geysen - Rutger Wouters - Tom Willems - Bv. en natuurlijk Fabio hij zette zijn goeie vorm gewoon door en was echt weer een beest in de koers .

Ikzelf voelde me weer gelijk voorheen , het versnellen en koers hard maken zat terug in de benen , iets wat ik de vorige week wat miste .

 

Toen het na 55min begon te regen was het pas echt wedstrijd , de mannen die enkel het peloton volgde moesten er genadeloos af en omdat de wind en regen steeds feller werd was het nu de wet van de sterkste . 

 

Met nog 15 van de 27 ronden  te rijden begon het hard te hagelen , Fabio begon dadelijk aan te vallen en net als ikzelf voelde me dadelijk in mijn element en trok mee in de aanval ,  samen met Rutger en Tom hadden we met 5 man al een kloof uitgebouwd tot de race geneutraliseerd werd .

 

 

 

Geen uitslag en geen ganse wedstrijd in de benen,  iets waar we natuurlijk niet echt blij mee waren , maar begrijpelijk aangezien de veiligheid natuurlijk ook meespeelt . 

Met een goed gevoel kijken we opnieuw uit naar dinsdag waar we een nieuwe kans krijgen op een totaal ander parkoers , met de klim naar Banneux . "klimmen" is de boodschap daar en we kijken er al naar uit! 

 

 

 

 Foto zie je de inslag op het carrosserie van de hagel op Fabio zijn rug .

 

 video 
 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now