2de in Kortenaken bij de Elites zc .

June 6, 2019

Net niet voor Fabio in Kortenaken , 

 

Het zat er in ,maar er was net 1 sneller in de sprint van 4 , en dat was niemand minder dan Rutger Wouters . 

 

Na een hele wedstrijd waar de koers volledig gesloten zat , was het Fabio die samen met Pieter Jacobs  op 5km van de streep ervandoor gingen , het hele peloton lag in die laatste ronde op een lint en het waren enkel de allerbeste en sterkste renners die er dan boven uitsteken , Enkel Rutger en Dries Lehaen die er nog naartoe konden ,en zo reden de 4 beste renners in koers met 4 naar de eindstreep .

 

Wegspringen was geen optie en het zou dus uitdraaien op een eindsprint ,  Fabio voelde zich nog sterk en had het wiel van de beste sprinter van Belgie bij de elite zc , toen hij de sprint vol aanging leek het even erop dat Fabio er nog langs kon maar door het slechte wegdek moest hij even gaan zitten en hierdoor kwam de streep net iets te vlug , zo stranden hij op half wieltje als 2de . 

 

Dit is natuurlijk balen maar ook wel echte klasse , deze renners zijn echt wel toppers en hier tussen staan is toch wel een hele eer . 

 

Ikzelf ben minder tevreden , en dan niet over de conditie of de benen , die waren zeker goed .

Maar ikzelf wou te veel in het eerste uur, en dat werkt niet bij deze reeks ,  volgende keer iets meer met het koppeke rijden en dan zal de uitslag zeker beter zijn dan nu de 30ste plaats op 90 deelnemers . 

 

Zaterdag rij ikzelf in Geer , Fabio zal deze wedstrijd overslaan en hij start maandag in Grace Hollonge .

 

 

 Video van de laatste 5min wedstrijd

sfeerbeelden video 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now