Sponsor Bike-Lab in de kijker .

June 8, 2019

Naar aanleiding van onze goede resultaten de laatste maanden had ik toch graag een van onze sponsors positief in het daglicht willen plaatsen.

Omdat ikzelf in 2017 pijn aan de achterkant van de knie begon te krijgen bij het rijden en trainen, had ik gekozen voor een bikefit bij Bike-Lab. 

 

Je weet niet altijd wat je moet verwachten bij zo een fitting, maar Glenn behandelde me niet alleen volgens de sensoren en theoretisch aspecten maar ook gaf hij zijn eigen inbreng met veel ervaring en hield hij rekening met mijn verleden , en dit gaf toch echt wel een meerwaarde. 

 

De veranderingen bij mezelf waren best fors, waardoor ik in de eerste 2 maanden wel een langere tijd moest wennen aan de nieuwe positie. 


Achteraf heb ik hiervan natuurlijk geen moment spijt gehad, de pijn is volledig weg en ook kan ik me nu na meer dan 1 jaar geen andere klachten meer bedenken. Dit is natuurlijk een droom voor elke fietser die uren in het zadel doorbrengt. 

Dus iedereen die een bike fit zoekt of twijfelt aan zijn positie mensen met klachten of gewoon max uit hun prestatie willen halen  , 1 adres. Bike-Lab !

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now