Fabio deze keer sterk 2de in Heusden !

June 30, 2019

Koersen in Heusden-Zolder , 

Fabio kon hier vorig jaar winnen dus stonden we natuurlijk opnieuw hier aan de start. 

De voorbereidingen waren deze keer niet top, de hele week de late post met dit warm weer zorgde ervoor dat we niet fris aan de start stonden, maar uit het verleden weten we ook dat dit niet altijd resulteert in een slechte uitslag. 

 

Er stonden sterke renners aan de start en we wisten op voorhand dat de koers hard ging worden, de vele bochten in het parkoers en de 27 graden harken er toch in na een tijdje, maar zoals gewoonlijk reden zowel Fabio als ikzelf veel in het offensief. Renners laten wegrijden kan, maar nooit teveel en het is de hele wedstrijd een kwestie van met alles mee te zijn of te controleren, dit kost natuurlijk krachten maar dit is onze manier van koersen.

Ikzelf kon me niet beheersen en probeerde koers te maken, en opt einde moest ik dus ook bekomen, iets te veel hooi op mijn vork genomen met als eindresultaat 16de.

 

Bij Fabio was het gevoel ook niet super, maar toch kon ook hij goed mee schuiven en meedoen met de favorieten en toen in de voorlaatste ronde de wedstrijd volledig openbrak kon hij zijn wagonnetje aanpikken in de 2de kleine kopgroep.  

De laatste ronde ging mega snel en in de finale ging het tussen 7 renners,  1 tje hiervan was een stukje voor en in de groep hierachter werd er wat gepokerd, toen Fabio voor de laatste bocht alles op alles zetten om Jens Schuermans nog bij te halen kwam hij iets te kort, maar kon toch zo mooi 2de worden voor een sterke Rutger Wouters die 3de werd.

 

 Video

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now