1 & 2 in Velm !

July 7, 2019

 

Na de koers gisteren in Kontich hadden we iets recht te zetten , het was alweer iets te lang geleden tot er een Porco op hoogste schavotje stond . 

Met verschillende 3* een 2 de plaats in de vorige koersen waren beide broers gebrand op meer vandaag en in het mooie Velm was hiervoor een uitstekende kans , een pittig parcours met een lichte bries . 

In de beginfase was het de bedoeling om eens niet zelf de wedstrijd hard te maken maar het grote peloton zijn gang te laten gaan , ook al omdat de 2 categorieën A en B samen zouden starten . 

Dit lukte aardig , maar toen er een sterke groep van 5 weg was moesten we toch onze verantwoordelijkheid nemen , de gashendel open en zo kregen we deze koplopers terug ook met de hulp van een sterke Steven Arits .

Bij half koers vond Fabio het welletjes en hij trok het hele peloton om een lint , Carlo zat mooi verscholen in 5de positie en kon toen er even getwijfeld werd op een smal stuk van het parcours vanonder glippen samen met Kurt van Goidsenhoven . 

 

Met 2 op pad en de samenwerking verliep natuurlijk uitstekend , ook al omdat je weet dat je met 2 verschillende reeksen rijd en als je voorop blijft je alle 2 wint . 

Het tempo lag hoog , 43 gem konden we blijven behouden in onze ontsnapping en dan weet je dat het moeilijk word voor de achtervolgers om terug te komen . 

 

Fabio zat ik de tang natuurlijk , sterke benen maar een broer voorop zorgde ervoor dat hij afhankelijk was van andere om nog te winnen ,  en toen er eerst 2 renners Steven met Michael wegreden was het Fabio die samen met Francois de kloof konden dichten om zo met 4 weg van het peloton te rijden .

 

De samen werking in deze groep was goed en ook Fabio reed mee in deze groep maar nadat ze eerst 5sec dichter waren gekomen , was daar in de laatste 2 ronde niks meer van te merken , het tempo van Carlo en Kurt was hoger en deze konden zo 55 sec uitlopen . 

Carlo pakte de zege , en Fabio kon de Sterke steven die in de laatste km was aangevallen nog remonteren in de laatste rechte lijn . 

 

1 en 2 ;beter kan natuurlijk niet . 

Carlo gaat de volgende 2 weekends op vakantie zodat Fabio alleen zal verschijnen in Welkenraedt.

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now