Koers in Lommel Carlo en Fabio 1 & 2 !

July 26, 2019

 

 

De koers in Lommel was nog eens een 1.18 koers , dus enkel amateurs en masters . 

Het duurde een uurtje tot de beslissende ontsnapping plaatsvond ook al omdat de ronde 100% vlak en snel is zijn er altijd aanvallen en renners in de aanval maar niemand laat zomaar begaan en komt het telkens terug samen .

Maar toen na 1u koers 2 sterke renners voorop waren met onder andere Mosbeux zag Carlo de kans om de sprong samen met Laurens naar voor te maken  . 

Met 4 renners voorop, dit zag er goed uit maar plotseling vanuit het niets was het Fabio die als sterkste renner in het peloton dit niet kon laten gebeuren en hij nam een goed rijdende Roel mee.

 

We dachten dat deze kopgroep het ging halen , 6 sterke renners vooraan , maar toch konden 1 ronde later , Wouter Leten en Steven Arits nog de sprong naar voor maken . 

Carlo besliste om samen met Fabio niemand op adem te laten komen , en na een bocht was het Fabio die met een verschroeiend tempo het hazenpad nam , met niemand minder dan zijn broer in het wiel .

De achtervolgende groep probeerde met samenwerkende krachten het gat te dichten maar dit lukte niet .

Natuurlijk was de samenwerking vooraan uitstekend , met 2 broers alleen op pad naar de zegen .

 

 

Met de laatste 3 ronden een strak tempo te rijden van om en bij de 45km/h was dit genoeg voor 20sec voorsprong en de zegen ! 

 video's

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now