Lommel barrier .

July 29, 2019

 

Vandaag was een dag waarop de koers ons wa tegenzat . 

Ook al waren de benen zeer goed , de uitslag die we wilde zat er niet in .

Fabio werd 6de en ikzelf eindigde 18de .

 

Doordat het int weekend slecht weer was met regen wilden we wat kilometers inhalen met oog op WK in polen en waren we met de fiets naar de koers afgezakt .

Aan de startlijn  stond 51 man redelijk weinig maar dat wil meestal niks zeggen ,het was een vlakke snelle omloop die maar traag in de juiste plooi valt ,  telkens zijn er ontsnappingen en altijd komt het terug samen , soms wel wat frustrerend , ook vooral omdat als je vanvoor in kopgroep zat de renners gewoon niet meedoen om voor te blijven , kunnen ze niet beter of willen ze leep spelen ik denk het eerste .

 

Ikzelf zat een aantal keer goed mee in de ontsnapping , maar bij Fabio was dit niet het geval , hij onderging de koers en moest dat telkens in de verdediging rijden iets wat we van heb niet gewoon zijn . 

Aan de benen lag het niet hij reed sterk rond dit voelde ik .

 

Toen na 2u koers 2 sterke renners voorop lagen met Kurt Geysen en Sven Noels was het enkel Rutger die de overstap naar voor kon maken .

De winnaar zat vooraan , ikzelf probeerde nog de achtervolgde groep op hoog tempo te houden om zo mss toch nog naar voor de overstap te maken , maar tevergeefs . 

Fabio en ikzelf zaten in de 2de groep die zou strijden voor de 4de plaats ,  2 renners glipte er vandoor opt einde en Fabio won de sprint van de groep en eindigde zo 6de . 

 

Niet het resultaat dat we wouden maar wel sterke benen en extra 200km op de teller . 

Op naar volgende week waar we zaterdag al starten in Spurk een thuiskoers voor mezelf . 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now