Carlo in Jeneffe #5de

September 15, 2019

 

 

 

 

Carlo reed vandaag alleen in Jeneffe zonder zijn broer Fabio . 

Dit was de eerste wedstrijd waar hij in zijn provinviale trui kon starten en dit gaf natuurlijk exta motivatie .

In de eerste wedstrijdhelft zat hij vooraan ,hij zat met alle belangrijke aanvallen mee en probeerde de wedstrijd hard te maken .

 

op 45 min van het einde plaatste hij een aanval en hij kreeg 1 jonge renner mee . 

 

Ze waren met 2 op pad en de samenwerking was goed , tot opeens het tempo zakte en Carlo met nog 25 min te gaan alleen kwam te zitten , ook was de voorsprong gezakt naar 15 sec .

 

Carlo gaf niet op en bleef vol tempo rijden ,  maar toen op 2 ronden van einde 2 tractors nog eens 5sec van zijn voorspong afnamen werd het natuurlijk moeilijk met een jagende groep achervolgers van 8 renners .

In de laatste ronde konden de achtervolgers juist op de top van de klim aansluiten , dit was balen , 2 sec meer speling en de winst was binnen , maar hierdoor ging een selectieve groep de laatste km in . 

Carlo plaatste nog een aanval van ver en kreeg slecht 1 renner mee int wiel (Nico Sijmen), maar deze wou niet overnemen , hierdoor werd hij op de streep nog gepasseerd door paar renners en eindigde hij slechts 5de . 

 

Een weekend waar het niet echt meezat , na zaterdag het verkeerde startuur 13 u ipv 15 u 
en vandaag waar een lange soloaanval net niet lukt kunnen we natuurlijk niet tevreden zijn met het resultaat , maar het positieve is wel dat de benen nog steeds zeer goed zijn !

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now