Het jaar 2019 en de toekomst #2020

September 26, 2019

Omdat het jaar op zijn einde loopt wil natuurlijk niet zeggen dat we stilzitten . 

 

2020

 

Omdat dit jaar alles zeer goed gelopen is zonder problemen zien wij niet in om ons visie te veranderen .

De bedoeling was en is nog altijd onze sterke prestaties koppelen met de personen rond ons .

Voor volgend jaar zien wij dan ook alle Sponsors en Partners ons trouw blijven . 

Wij danken dan ook alle mensen die ons steunen , in alle mogelijke manieren .

 

Een nieuwe sponsor mogen we welkom heten ,  Billa tegel import

Deze zaak is gelegen op de staatsbaan van Bekkevoort en is u adres voor al u tegels , later hierover meer .

 

2019 

 

Ons jaar begon als een speer , door de voorbereiding die we in de winter hadden gelegd stonden wij de eerste 11 koersen op het podium met 7 zeges .

Vanzelf ging dit natuurlijk niet , Op het werk waren er geen dop-dagen en van extraatjes was geen sprake , toch probeerde we zoveel mogelijk kilometers te maken .

In tegenstelling tot de vorige 2 jaren was het niet enkel Fabio die met de zeges ging lopen maar ook Carlo stond er en samen domineerde we zo goed als alle wedstrijden bij de Ecw-bond .

 

In de maand mei stond onze eerste grote doelen op het programma ,  door eerst van voor mee te doen in 2 grote elite koersen waren we klaar voor de eerste keer granfondo .

Alleen was dit totaal nieuw voor ons en met de nodige pech toch huiswaards keren met 2 keer podium hadden we ook dit hoofdstuk goed aangepakt om ons makkelijk te plaatsen voor het latere wk . 

 

Juni en julie waren voor Fabio , hij verkeerde in een bloedvorm en in alle klimwedstrijden was hij niet te stoppen ,  hij won in Nessonvaux van Rutger wouters en was in alle wedstrijd waar hij startte super , ook Carlo pakte zijn wedstrijdjes mee en zo bleven we op hoog niveau koersen met natuurlijk de kers op de taart het Belgisch kampioenschap .

 

Doordat het zo goed ging in de masterkoersen gingen we ook dit jaar weer vaak de elite reeks opzoeken ,  deze wedstrijden zijn langer en door het groter sterker deelnemersveld zeker de moeite . 

Carlo kon uitblinken in Halen en Rapertingen  , Fabio pakte de winst in Kotem en reed 5 keer 2de . 

 

De kampioenviering met eerst de winst in Genk was natuurlijk top , zoveel supporters en vrienden die aanwezig waren .

Het wk waar we allebij sterk aan de start stonden eindigde niet gelijk verwacht door een valpartij en het warme weer was dit zeker de tegenvaller van het jaar .

 

Na een 45 koersen 20 zegens en 16 keer zilver  houden we het voorlopig voor bekeken , de combinatie werk gezin en fietsen is zeker niet te onderschatten maar ik denk toch wel dat we hebben bewezen dat de PORCO Broertjes er stonden .

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now