Trainen en Trainen .

February 15, 2020

Na ons top seizoen van 2019 stond ons hoofd al vrij snel naar 2020 .

Konden we dit niveau aanhouden of zelf verbeteren , gebrand waren we in ieder geval .
De duurtrainingen verliepen goed en ook al hadden we niet de beste trainingsomstandigheden; onszelf motiveren lukte goed .

Bij Fabio verliep alles op schema maar bij mezelf speelde een vervelende blessure mee die ervoor zorgde dat ik niet kon doen wat ik wou.

Bij verdere onderzoeken onder de MRI en bij de specialist werd een complexe meniscus schuur vastgesteld .
Er was veel pijn en die is nu zeker nog niet weg , maar een geluk dat fietsen een van de weinige sporten is die nog mogelijk zijn .
Ik zie het positief in en hoop met rust buiten het fietsen en fysiotherapie hier sterker uit te komen .

Tenerife gaf ons een extra boost in onze voorbereiding , we maakte 35u en 21000Hm op 1 week en dan weet je wel dat het goed zit . 
Het is er fantastisch om te fietsen , de wegen liggen er mooi bij , de auto's maken op de meeste plaatsen een 2m grote boog om de fietsers en het weer was er +20° zodat met een T-shirt trainen er elke dag inzat .
Er is eigenlijk maar 1 nadeel in dit land en dat zijn de klimmen , er is op dit eiland geen km vlak te bespeuren en met meestal +9% is het vaak stoempen , maar o zo zwaar en mooi . 
 

 

 

Voor onze nieuwe teamkleding hadden we dit jaar gekozen voor iets meer , wij zijn er na 1 week in de zon al helemaal aan gewent .

We hebben nog een 2tal weken en dan zal het jaar terug volledig van start te gaan . 

We proberen de wedstrijden uit te zoeken dit dicht bij thuis zijn , daarmee niet altijd gemakkelijker qua tegenstand maar we hopen iedereen trots te maken die ons vanop de zijlijn volgt . 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now