Seizoensopener in Remy

March 1, 2020

Na een lange winter was het weer zover , de koersen . 

De eerste wedstrijd is altijd zoeken en kijken wie er sterk is en vandaag zou niet anders zijn . 

Wel stond Fabio vandaag alleen aan de start , hij moest dus de eer hoog houden van de Porcos en 

zakte daarom ook met goeie benen en conditie af . 
Voor Carlo was het minder goed , nu hij eindelijk wat terug beter ging op training kreeg hij te maken met een flinke val de vrijdag .

Hij had nog eens zijn retro fiets gebruikt en zonder het goed te beseffen lag hij op de grond , zijn gezicht zwaar gehavend en pijn aan nek en rug . 

We hopen hem de volgende weken terug te zien en wensen hem beterschap .

 

In de wedstrijd stond er veel wind en een 70 man aan de start . 

Fabio voelde zich goed en toch was hij er op een of andere manier niet met zijn gedachte bij toen er eert 4 en later 5 renners ontsnapte van het peloton , deze renners namen tot 1min voorsprong , en aangezien er sterke renners in deze kopgroep zaten leek de wedstrijd beslist .

 

Maar Fabio kon het hier niet bij laten , en toen er na uur koers de meeste renners moe werden kon hij met 4-renners wegraken in de achtervolging op de kopgroep .

In de laatste halve ronde konden ze na een mega inhaalrace vooraan aansluiten ,  het geluk was dat zijn benen nog goed waren maar de aanvallen begonnen al van ver en Hij twijfelde geen seconde en haalde eerste de aanval van Mosbeux terug daarna Jorg probeerde het van ver eens zelf , maar toen de finish in zicht kwam stond de wind vol van voor en hierdoor kwamen er toch nog 3 renners over hem . 
 

4 de is niet de uitslag die hij wou , maar het gevoel was goed en met iets meer tactisch inzicht zat er ook zeker meer in in de uitslag .
op naar volgende week zondag waar een elite koers op het programma staat in Zepperen .

 

 

 

 

 

p naar volgende week zondag waar een elite koers op het programma staat in Zepperen .

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now