top of page

Fabio Wint Zepperen !!

Fabio pakt de winst in Zepperen . 71 man stonden er aan de start , een koers in Limburg , hier hadden we dit jaar ons prioriteiten op gezet . Omdat we in Limburg de supporters hebben proberen we hier zo veel mogelijk te rijden . De wedstrijd was hard , wind en opt einde regen maakte het geen gemakkelijke klus .

De wedstrijd verliep vrij gesloten vele goeie renners die ervoor zorgde dat geen enkel aanval ver draagde .

tot er half weg dan toch een groep renners van stuk of 15 weg waren . We waren allebij niet mee vanvoor en hierdoor moesten we extra aan de bak , we deden er alles aan om tempo in het peloton hoog te houden en de ontsnapte groep niet te ver te laten wegrijden . toen Fabio het welletjes vond maakte hij de overstap naar voor . waaw .

In de kopgroep was het hard tegen hard en toen er opt einde vol werd aangevallen kon fabio met een groep van 3 zich losscheuren om zo zijn finalekansen extra te vergroten . Het was een zeer sterke Tom Mertens en eerste jaars belofte Debaere Jorre die het podium zouden meekleuren . In de finale sprint was het man tegen man maar de WINST was er .

Dit is zeker een opsteker om zo vroeg int jaar er al te staan en dit beloofd voor rest van seizoen . Carlo zat in peloton , dit scheurde regelmatig maar kwam ook telkens terug samen , in de eindsprint zat hij goed vooraan en kon als 4de van het pak eindigen op mooie 24ste plaats . Nog wat werk aan de winkel ,maar na alle tegenslag toch best een positieve nood .

bottom of page