Corona update .

May 26, 2020

Het is bijna juni en van wedstrijden is momenteel geen spraken , doordat de regering alle wedstrijden heeft geannuleerd tot 1 augustus zitten we nu in trainingsmodus .

We hadden ons dit jaar toch anders voorgesteld zeker omdat Fabio al van in het begin in goede vorm was .
Maar gelukkig kunnen we wel fietsen en blijven trainen ,  na even een kleine rustperiode zijn nu we toch al een 5 weken terug bezig aan het vergroten van onze basis.

De snelheid is er wel, dit hebben we kunnen testen bij het aanvallen van enkele strava KOM's  ,

 

 

 

Fabio had zijn zinnen dit jaar gezet op enkel belangrijke klimmen die nog niet in zijn bezit waren . Zo konden we ons prikkelen in de duurtraining met explosiviteit  .
Ook hebben we enkele nieuwe plaatsen kunnen ontdekken zoals Baraque michel of Henri-Chapelle . 

 

 

 

 

In de volgende 2 maanden worden de trainingen nog opgekrikt om zo tegen dat de wedstrijden starten zeker wedstrijd klaar zullen zijn .
Carlo had in 2020 nog trainingsachterstand door zijn knie en rugblessure maar de laatste 2 weken beginnen terug goed te gaan en ook hij hoopt de volgende weken terug de kracht van 2019 te bereiken , waar hij toch wel samen met zijn broertje erboven uitstak . 

Het is voor ons en voor iedereen natuurlijk volledig anders en nieuw en wij voelen ons toch wel geraakt om willen dat wij ons niet kunnen tonen aan onze supporters en sponsors , wij proberen ons mentaal sterk te houden en ik hoop dat na deze moeilijke tijden onze partners ons blijven steunen in onze weg naar goud .  

 


 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now