top of page

Eerste x terug koers, en meteen terug handjes in de lucht.


Eerste koers voor ons terug na de lockdown. Samen met Carlo over de meet, 1e & 2e op de ECW koers in Nil Saint Vincent.

Na maanden trainen was het terug een goed gevoel om een nummer op te spelden , er stond veel wind en dit is natuurlijk in ons voordeel , het was best een pittig rondje dat goed golfde en na een 2 tal ronde werd alles al uit elkaar gereden . het was een sterke Hilgers en Delahaye die samen met ons een kopgroep vormde van 8 renners . 3 teams zaten van voor vertegenwoordigd en hierdoor draaide het best goed rond .

zo moesten we het middendeel van de wedstrijd overleven , de benen lopen altijd wat leeg bij deze omstandigheden , maar eenmaal laatste 20min van de wedstrijd is het terug vol gas naar de finish .

Carlo opende eerst zoals afgesproken , hij kreeg 2 man mee .

Als Fabio hier zijn benen zou stil gehouden lag de top 3 buiten de juiste positie al vast . Maar Fabio wou meer en moest tot 3 keer proberen om geen slepers mee te nemen naar voor . uiteindelijk geraakte hij solo los en reed het gat naar voren toe . Met 4 vooraan was een luxe voor ons en juist voor de laatste ronde was het opnieuw Carlo die zijn achtervolgers achterliet , in de laatste km kon Fabio van de ploegentactiek gebruik maken om naar voor te springen en zo samen te vieren ! krantenartikel kan je HIER terugvinden

Bedankt aan iedereen die ons is blijven steunen tijdens de koersloze dagen(Sponsors & Familie/vrienden), dankzij jullie was dit net wat minder moeilijk.

Ook een kleine overwinning voor Jeroen Goeleven die vandaag 28 zou geworden zijn, het ga je goed hierboven.

bottom of page