5 juli in zolder

July 5, 2020

 

Na de euforie de zaterdag , vertrokken de beide broers richting het circuit van zolder . 

Er stonden 157 snelle mannen aan de start en en dit beloofde voor een harde wedstrijd . 

 

Bij de start zaten we niet dadelijk vooraan , de benen waren nog wat stijfjes van de dag ervoor maar toen we na een 15 min vooraan onze positie gingen opnemen waren blijkbaar al 16 renners in de aanval .

We bleven niet bij de pakken neerzitten en besliste maar om ervoor te gaan , we sprongen regelmatig met aanvallen mee en probeerde los te komen van het peloton . 
Pas half koers na 1 u geraakte we met een omvangrijke sterke groep in de tegenaanval maar het verschil op de koplopers bedroeg 50 sec ., 
Het voordeel van een ontsnapping met zoveel renners is dat er goed rond gedraaid word , maar in de 2de groep moet het tempo omhoog en dit zorgt ervoor dat het soms stokt .

 

In onze groep zaten zeer sterke renners zoals STEVENS TIMOTHY , SEGERS JOREN ,MANNAERTS JELLE , DRUYTS GERRY , enzo allemaal klasbakken maar toch geraakte we maar op 25sec . 
We staken al onze energie om toch maar vanvoor in de wedstrijd te geraken ; rijden voor een 20ste plaats is op dit moment bijzaak en hierdoor konden er nog een deel extra mensen wegrijden op 2 ronde van het einde . 

 


in de finale voelde Fabio zich nog goed maar hij kreeg jammer genoeg af te rekenen met buikkrampen en eindigde zo op een 27ste plaats .
Carlo had de hele wedstrijd geen slecht gevoel maar de punch was er niet bij en hierdoor was het moeilijk om het verschil te maken , Hij zat goed vooraan in de 2de groep en eindigde 31ste . 

Toch wel een teleurstellende uitslag maar toch waren we wel tevreden over onze wedstrijd ,  zolder is altijd tactische moeilijk te lezen . 
nu door de week wat bekomen en vrijdag terug een herkansing . 

 

 

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now