Walhain massasprint.

Nadat er vorig weekend geen wedstrijd op het programma stond wegens afgelaste wedstrijden vanwege corona heeft Fabio zich rustig kunnen herstellen van zijn valpartij . Het gaat terug beter met hem en de komende weken zullen we hem zeker nog van voor in de uitslag zien !

De wedstrijd in Walhain was een tegenvaller , vanwege het snel rondje was de wedstrijd echt een tegenvaller om er iets moois van te maken . Zowel Fabio als ikzelf hadden nog niet de motivatie na de om risico's te nemen in het peloton , en dat moet je tegenwoordig wel doen om u goed te positioneren en op te schuiven naar voor . De valpartij van zolder zat nog in het geheugen en dit mag niet bij 175 vertrekkers . Ikzelf had geen goeie benen terwijl het op training wel echt goed gaat ging het echt moeizaam voor mezelf en had dan in de wedstrijd ook afgesproken met Fabio om zijn kaart te trekken , we hadden een vermoedde dat het een massasprint ging worden en hadden onze troeven hier op voorzien .

In de laatste 2 ronden kon ik Fabio naar voren loodsen en nadien kon Fabio zich eigenlijk makkelijk van voor houden tot op 2km van het einde . Hier was een zeer moeilijke bocht waar iedereen eigenlijk stilstond , hij werd gewoon weer fenomenaal opgehouden zodat hier al zijn winstkansen verdwenen waren , want opschuiven zat er niet meer in naar het einde toe. Echt een tegenvallende wedstrijd , maar dit hoort er ook bij zeker .

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now