back on the podium in Lerrines !

Geen 1.12 voor de broers Porco , maar wel een koers bij de ecw .

Carlo zag het niet echt zitten om te rijden in Budigen , 173man ingeschreven en smalle straten is voor hem wat te druk , Hierdoor waren de broers afgezakt naar Lerrines in de buurt van Namen .Fabio stond opnieuw aan de start bij de elite3 vandaag en Carlo zou starten bij de M35 .

Bij Fabio in de reeks was de koers vol open , enkel sterke renners stonden niet aan de start zoals Vinny , John en Timo maar eigenlijk was dit voor Fabio meer een nadeel dan een voordeel .

Met Sterke renners kan je het verschil maken en dan finale rijden terwijl nu de koers echt gesloten blijft .

Toch waren er best wel gevaarlijke aanvallen waar hard achter gereden moest worden op dit toch wel pittig rondje waar vooral het bochtig en winderig parcours voor iets tussenstak .


Toen na 1u koers een belangrijke groep voorop was vond Fabio in Marc Brimbois een goeie metgezel om deze aanval terug te halen en zo leek op het eerste zicht alles terug onder controle.

Maar dit was buiten Raul Rademakers gerekend , hij ontsnapte op kousenvoeten en voor iedereen het door had had deze sterke Nederlanders een mooie voorsprong bijeen gefietst .

Toen Fabio dit uiteindelijk vanaf de zijlijn te horen kreeg was jammer genoeg het kalf al verdronken en was het jammer genoeg strijden voor een 2de plaats .

In de finale werden er treintjes opgezet door de 2 sterke ploegen en Fabio probeerde in de wind zelf ook positie te zoeken . Toen Hij op 500m van de meet vol aanging was er uiteindelijk niemand die er nog over kon geraken en hij zo toch mooi 2de werd .


Bij Carlo was de koers toch anders , Andere renners erbij deze keer dan vorige week . Vele aanvallen die toch telkens enkele ronden stand hielden , maar uiteindelijk was er tot de laatste opnieuw een groepering .

Renners gelijk BRUYLANDTS Dave en COHNEN Stefan zijn echte hardrijders , dit gecombineerd met sprinters gelijk Jules en Frederic en enkele outsiders , Manca,Froyen , Gorga , enzovoort was dit echt een moeilijke koers . Carlo probeerde met zoveel mogelijk mee te springen maar dit was vandaag echt niet makkelijk, odb zat erbij met 3 sterke renners en er werd toch wel op ploegenspel ingezet , en toen iets na 1u koers Jules niet overnam toen er een groep van 10 wegreed was het voor Carlo echt op het tandvlees om deze scheve situatie alleen recht te zetten . Dit lukte uiteindelijk maar hierna moest hij toch wel even de wedstrijd ondergaan . In de laatste ronden was de adrenaline terug en ging het hard tegen hard , maar 1 renner muisde er onderuit en reed een kloofje bij elkaar van een 20sec . plotseling was er van samenwerking geen sprake , deze renner bleef voor op de streep en won verdienstelijk . Carlo zette zijn laatste aanval op 1jm van de streep , hij kwam nog tot op 5sec maar strandde zo op een goeie 2de plaats gelijk zijn broertje .


Jammer van deze 2x 2de plaats maar toch tevreden achteraf . de vorm is goed en het jaar lang .