Beezel Elite zc Fabio 4de

De eerste koers in onze nieuwe outfit waren we gebrand om ons te tonen .
En met lekker weertje draaide we al van ronde 1 de gas open .

Toen Fabio na 3x aanvallen toch een gaatje kon slaan met 3 renners kon Carlo even later ernaartoe met 3 metgezellen .

Zo ontstond er na 25min koers een kopgroep van 8 .

Er werd goed rondgedraaid met 7 man , enkel 1 sleper zat erbij ( GYSEMANS TIBO ) , hierdoor liep onze voorsprong op van 25sec naar uiteindelijk 40sec .

Carlo besliste zich volledig op te offeren om deze groep een kans te geven , ook al omdat Fabio meestal in de finale nog iets in zijn benen heeft .

Samen met Oscar Nilsson-Julien een renner van Engeland en Tristan Scherpenbergh waren we met 4 sterke renners vooraan aanwezig .
Na een 80km toen de voorsprong eigenlijk niet zakte begon er in de kopgroep helemaal verkeert te gaan , iedereen begon zich op te jagen aan de sleper en heel de cohesie was eruit , het tempo zakte hierdoor en zo kwam er heel snel op 1 ronde tijd een 2de grote groep aansluiten vooraan .


In deze grote groep van een man of 15 was het makkelijk fietsen , beetje meedraaien voelde echt goed aan tot Fabio en Carlo opeens allebei krampen kregen , 2u hard fietsen en dan de gas eraf en waarschijnlijk toch te weinig gedronken zorgde voor Carlo dat het over was .

Moe was hij niet en gevoel was nog goed maar de beentjes zijden nee .


Fabio kon zich herpakken en kon in de laatste 2 ronden nog koers maken , ook al kon er niemand definitief wegrijden zo zou er dan gesprint worden met een man of 11 .

Fabio zat perfect op het einde in wiel van de latere winnaar Rutger , maar op 200m van einde werd hij gehinderd in volle sprint , hierdoor moest hij even zijn benen stilhouden en sprinten hierna in een millimeter spurt naar een 4de plaats .

De renners van plaats 2 tot 7 zaten allemaal op 25cm va elkaar op de streep dus zeer spannend .