Bij trainen in de koers .

Omdat ik ( Carlo ) momenteel verslaafd ben aan koersen wou ik woensdag de avondkoers van Sombreffe meepikken .

Na dagen aan Fabio zijn oren te zagen was hij dan toch bereid na zijn werk mee te gaan op voorwaarde dat we er een training van zouden maken .

Zo hadden we het leuke idee om met de fiets op te gaan , 93km wind tegen viel toch wel tegen en het wegdek naar Namen is niet echt om aan te raden .


De benen voelden wat moe aan maar eenmaal aan't koersen voel je hier niet veel meer van .

De wedstrijd stelt niet veel voor ,het is een rondje van 2km dat je 1 uurtje moet rond knallen .

Op voorhand weet je dat het bijna onmogelijk is om hier weg te geraken en we hadden zelfs het idee om het telkens samen te proberen .

Natuurlijk is dit bijna onmogelijk aangezien de wedstrijd te kort en te makkelijk , Fabio had nog eens zijn Belgische trui aangetrokken ; tot 8aug is deze nog steeds van hem en ikzelf had aantal weken op de zelfde omloop gewonnen.


Het was dan natuurlijk niet meer normaal dat het hele peloton ons niet zomaar liet begaan . We maakten er een mooie training van .

Een aantal keer was het net niet dat we weggeraakte tot op het einde een massasprint zou gereden worden . Ikzelf zat ingesloten en werd 18de en Fabio was 1 ronde eerder van de baan gesukkeld en geraakt niet verder dan een 14de plaats na inhaalrace .


Na de koers een goed stuk Rijstvlaai en een 43km losrijden waren we juiste voor middernacht thuis . Het gevoel zat goed en het was leuke dag op de fiets .

Jammer van het resultaat maar de belangrijke koersen komen binnenkort waar we ons proberen voor klaar te stomen .


Zondag volgt de elite 2 koers in heultje.

Gas erop !