top of page

Broers Porco winnen de Open koers in Lerinnes.

Na vorige week stond er opnieuw een ecw opt programma , Maar deze keer zouden de broers niet starten bij de masters maar bij de open categorie . Hierdoor was de tegenstand natuurlijk een pak zwaarder , maar samen zijn ze sterk natuurlijk .


Al van bij de start was het drummen, een best groot peloton met hele smalle baantjes zou voor een eerste paar ronde wat zoeken worden om vooraan te geraken .

Na een half uurtje was het dan vooraan wat druk zetten , meespringen met aanvallen en soms zelf eens prikken om de tegenstand te testen . Toen na 45min de gas eens echt goed open ging en de eerste echte gaten begonnen te vallen leek de koers echt begonnen .
Carlo probeerde enkele keren maar toen Bjorn de Decker in de aanval ging was het Fabio die meesprong .

In het peloton zat iedereen op tandvlees en de vogels vooraan waren vliegen .

De laatste 45min met 2 brommeren was voor Fabio de boodschap , en met Bjorn heb je dan een perfecte metgezel , bjorn behoord bij de beste renners van Belgie maar was voor de uitslag geen bedrijging , aangezien hij bij de masters gestart was .
Carlo probeerde in de achtergrond een tegenaanval met RoBin Ernst , maar de teamgenoten van hem reden het gat dicht . Hierdoor zat Carlo wat vast in het ploegenspel en opt einde probeerde hij nog te ontsnappen van het grote pak , maar dit lukte niet meer . Fabio kon voor blijven op een jagend pelton en zo de bloemen mee naar Genk nemen .

Een geslaagde wedstrijd ! met een top gevoel naar de volgende weken .
Comments


bottom of page