Fabio en Carlo winnen in Les Waleffes !

Zondag Koersdag .


Een mooie dag met beetje zon en helemaal niet koud , maar wel meer pittig rondje met een stevige wind die toch wel het wedstrijd verloop bepalen .


Fabio had opnieuw voor de amateurkoers gekozen i.p.v. de Master A waar Carlo start . Een eigen koers met een eigen wedstrijdverloop maar zeker niet makkelijker natuurlijk met een sterk deelnemersveld .

Carlo Wouw na vorige week revanche nemen bij de A , het is maar een zeer kleine groep maar het niveau is dit jaar echt goed met sterke namen zoals Wins en Jacob en Froyen zou dit geen lachertje worden .
De wedstrijd ging hard met tal van aanvallen , maar Fabio zat telkens goed mee voorin , zijn benen waren goed en hij zou zich hier niet laten vangen , Team O2team en Odb team stonden hier aan de start met pak renners en dan moet je attent meedoen . Na een 35min ontstond er een beslissende aanval van een man of 8 , er keerde eerst nog een 2de groepje terug maar toen 10min later opnieuw de gas open getrokken werd was de echte kopgroep van 5 een fijt .

Met renners zoals Pj Bollen en Belgisch kampioen John de Schutter in deze groep wist je dat er nog een mooie finale voor de boeg stond .

Ook was Odb met zijn 2 sterkste renners vertegenwoordigd , Timo Stevens en Vinny B.
Bij Carlo was de wedstrijd zeer open , de hele wedstrijden waren er aanvallen en lag het bijna elke ronde in stukken toch kon er geen beslissende aanval plaatsvinden omdat telkens alle favorieten mee voorin zaten .

Deze reeks lijkt minderwaardig vooral door de lage starters maar uiteindelijk maken de renners de koers hard , de vele wind zou hier natuurlijk zeker een parten in spelen , alleen wegrijden was een ramp en hierdoor was het tot in de laatste ronde spannend .


Fabio voelde zich goed en de vorm van de vorige week was er nog steeds , en toen hij in de laatste ronde op 8min van het einde goed doortrok was er niemand die kon volgen .

Hierna volgde een solo tot de finish , waar hij makkelijk zijn handjes in de lucht kon steken .

Vinny werd 2 , Timo 3 John 4 .Carlo Probeerde in de laatste 2 ronden de wedstrijd hard te maken maar het was weer vooral Stefan Wins die super voor de dag kwam en alles netjes onder controle had , tot Carlo de laatste 4min de gas vol open trok ,

Stefan bleef lang op 10m volgen maar tot op het wiel geraakte hij niet .

Het bleef lang spannend maar uiteindelijk brak de veer en kon Carlo naar de winst rijden .Zo was de Dubbel een fijt .

Met dank aan iedereen die ons voor uitschreeuwde !