Fietsen Bollen Diepenbeek nieuwe partner !


In 2021 zullen Fabio en ikzelf samenwerken met de fietsenwinkel Bollen van Diepenbeek .

Na vele jaren bij B-cycle zullen we nu met een winkel uit Limburg samenwerken .

Vooral de afstand tot de winkel die nu op 5km van ons huis ligt heeft de doorslag gegeven .

Ook lijkt het ons leuk dat we nu op vele wedstrijden Erwin en Ester kort bij ons zullen hebben .

We gaan wel niet voor team Bollini rijden maar we blijven onder ons 2 met het logo van Bollen dat op onze trui zal pronken .


Wat de wedstrijden betreft , dat ligt door heel het corona gedoe moeilijk , de kalenders staan vol met wedstijden , zowel ecw (Waalse bond) en Elite zc in Limburg en omstreken staan vele mooie wedstrijden op het programma , jammer genoeg moeten we de corona cijfers afwachten eer we terug van start mogen gaan ..

Wij zullen er alvast klaar voor zijn , de nieuwe tenue word normaal in maart geleverd en de nieuw bestelde fietsen verwachten we begin mei .


De wintertrainingen verlopen gelijk we gepland hadden , heel veel slecht weer houdt ons niet van het schema af , vorig jaar moest ikzelf nog afrekenen met een meniscus blessure , maar dit jaar loopt alles toch naar wens , enkel missen we natuurlijk onze stage in Tenerife dit jaar . Zeer jammer wel, zeker als je wat snakt naar zon .


Wat onze trainingen betreft hebben we beseft dat in maart waarschijnlijk niet gekoerst z


al worden daarmee dat we de specifieke wedstrijdtrainingen nog wat achter de hand houden en vooral aan onze basis/tempo's werken , Ook zijn we op de goedde weg om scherp te staan tegen dat de wedstrijden beginnen. De testen laten uitzien dat alles top zit !