Frustratie in Nieuwrode .

Een echt dom snel parcours zonder hoogtemeters of bochten was het zeer moeilijk om weg te rijden .

Toch lukte het Carlo om in de beslissende kopgroep van 6 te zitten .

Fabio zat gevangen in het ploegenspel en moest hopen dat het peloton het verschil zou goedmaken .

Dit was niet het geval en hierdoor was een 7de plaats natuurlijk het hoogst haalbare , hij ontsnapte in de laatste ronde van het peloton en kon zo de 7de plaats teleurstellend veroveren .
Carlo zat vooraan en het was aan hem om de prijzen te pakken aan de meet .

Hij voelde zich nog uitstekend in de laatste ronden , hij gaf er een lap op op 7km van het einde .

De bedoeling was om de groep wat op te splitsen , maar hij kreeg zomaar een gat op de andere 5 renners .


Hij besloot daarmee om het van ver solo te proberen , dit lukte aardig , hij voelde zich beren sterk en kon een 15 sec voorsprong nemen . Toch was het echt moeilijk om zijn ontsnapping juist in te schatten , de auto van de wedstrijd zat tussen hem en de 5 achtervolgers , hierdoor hadden deze renners voordeel en Carlo keek bij het omkijken telkens tegen een auto aan , zo kon hij moeilijk juist inschatten wat er achter hem gebeurde .


Helaas bleef het in de groep erna goed ronddraaien , hij had gehoopt op was chaos en renners die naar elkaar zouden kijken , dit was niet het geval een aanval van een minuut of 8 tegen 46km/h was niet voldoende om voor te blijven en hij werd gegrepen in de laatste km , in de laatste sprint bij het terug samen komen was 4de plaats het hoogste haalbare .4de en 7de is niet slecht maar er had veel meer ingezeten met wat meeval .

Op naar de volgende koers waar we opnieuw het beste van onszelf zullen geven .