Gretig Naar de zegen in Donceel .Na woensdag was het vertrouwen er volledig , en omdat de koers maar op 40km van thuis was waren we samen met de fiets opgegaan . We reden dit keer eens bij de +35 reeks , en dat is altijd eens bekijken hoe het eruit ziet met de tegenstand .

Er was minder volk aan de start als we eerst gedacht hadden maar met renners als Gody Jacobs , Wim Mertens en Steve Guillaume staan toch renners aan de start waar je mee moet opletten . Al van bij de start was er zowel bij Fabio als mezelf het gevoel dat we echt goed waren en het duurde dan ook niet lang of we gingen een aantal keer goed aan de boom schudden .


Het rondje was best pittig met 2 stukjes toch omhoog met de wind op kop en dan golvend op de rest van de omloop .

Na een ronde of 4-5 was er de juiste aanval en Samen met mijn broertje konden we het hazenpad kiezen zonder renners in ons wiel , zo is de rest van de wedstrijd wel saai maar uiteindelijk telt enkel de klassering en deze was als we goed samenwerkte voor ons dan ook het belangrijkste .


De snelheid zat goed in de benen en we konden een mooi constant tempo maken met ons 2. na 8 van de 12 ronden in de aanval konden we onze handen terug in de lucht steken !

O ja natuurlijk niet te vergeten Fabio was in bezit van zijn nieuwe raket , en dat hebben we duidelijk gezien en gevoeld :D .

Op naar woensdag waar we onze puntentrui moeten verdedigen in Sombreffe .