In Heusden-Zolder 6 op 6 .

kranten artikel => voor krantenartikel uit Heusden, klik hier .


Koers in Limburg !

Na gisteren de Ecw te rijden in Jeneffe was het vandaag kort bij huis in Heusden centrum .

Altijd een leuk rondje daar, zeker als je weet dat Fabio hier ook al won in 2018 en 2de was in 2019 toen ook al tussen 2 Belgische toppers op het podium.


Het was droog en lekker warm bij de start . Niet te veel renners maar dat zijn we al gewoon dit jaar . Vandaag gingen we ons niet sparen en dat zorgde al vrij snel voor een eerste aanval van Fabio in de openingsrondes , na een counter van Carlo waren we al met 2 voor op het peloton , enkel John de Schutter kon het gat naar ons dichten en zo zaten we al van heeel vroeg in de aanval met 3 .
Het waren nog vele rondjes , en door de regen namen we geen risico in de vele bochten , toch bleef onze voorsprong gestaag oplopen ronde bij ronde tot meer dan 1 min30 .


Op een ronde of 5 van het einde verveelde Fabio zich en wou de finale al inzetten en sterke John eens testen .

Fabio zit echt in een bloedvorm en kon John afhouden , Carlo zat in een zetel en toen hij 5min later van achter het wiel uit versnelde was het natuurlijk niet mogelijk voor John om naar het wiel te rijden , zo konden wij het ploegenspel perfect spelen en met een duo de laatste ronden afwerken . Fabio won de eindsprint en samen weer op het podium met super supporters langs de zijlijn !


Normaal starten de broers donderdagavond na het werk in de elite-zc koers in Kortenaken stock . Dat wordt natuurlijk een hele andere uitdaging maar die gaan we graag samen opnieuw aan !