Ook Meux is voor ons !

De wedstrijd in Meux was de volgende koers op ons programma .

Fabio had vrijdag zijn covid spuit gekregen maar ondervond hier weinig hinder van , wel had hij de zaterdag rustig aan gedaan en het werd al direct duidelijk dat hij echt goed en fris was in de koers. Carlo is zoals de vorige koersen ook echt in vorm maar moet meestal er even inkomen .De omloop leek op papier een makkelijk rondje maar in werkelijkheid was hier echt iets moois van gemaakt , stukken vals oplopend met een wind die niet te onderschatten was en dan ook nog echt venijnige bochten die ervoor zorgen dat je niet zomaar 1 hoog tempo kon rijden .


De wedstrijd begon hevig en Fabio nam eigenlijk dadelijk initiatief , hij bleef beuken zodat er in de 2de ronde al maar 6man meer voorop waren , en toen op een stuk wind tegen, weer echt het tempo de hoogte inging waren we al samen vliegen met ons 2 . Dit was eigenlijk best vroeg en niet echt gepland maar wachten is dan ook dom en samen hebben we er weer een mooie koppeltijdrit van gemaakt .


De samenwerking was perfect en we bleven heel de koers rond de 44gem rijden , enkel de vele auto's op de omloop zorgde er steeds voor dat het tempo er uitging , uiteraard was dit geen ramp aangezien onze voorsprong min per min verhoogde en na 77km deze 6min bedroeg .


Fabio was de sterkste vandaag en mocht daarom natuurlijk ook winnen . Top dagje met toffe sfeer en lekkere milkshakes achteraf .