Opnieuw de DuBble in Jeneffe en Condroz !

Op zaterdag was de koers op een mooie zonnige dag in Jeneffe, niet echt bij de deur maar toch wel gemotiveerd om een leuke koers te rijden .

De wedstrijd was opnieuw bij de masters , het was een zwaar rondje , stukjes verraderlijk omhoog en wat wind zorgde ervoor dat het voor de benen best pittig aanvoelde . We wilde ons in eerste deel van de wedstrijd rustig houden aangezien er zondag een koers in Heusden gereden word en we daar zeker opnieuw willen schitteren .

We hielden ons in het peloton maar bij aanvallen werd er toch vooral naar de Porco Broers gekeken en moesten we toch telkens ons deel van het werk doen .

Toen we na een kilometer of 30 de gas opentrokken waren Fabio en ikzelf even weer alleen op pad , We zagen 2 renners afkomen en besliste om met 4 de koers verder af te werken omdat je denkt dat je dan makkelijker en minder kopwerk moet doen .

Maar niks is minder waar , om onze 2 metgezellen ook af en toe op de kop te krijgen zakte het tempo een heel pak telkens , maar aangezien onze voorsprong 40sec was op het peloton was er van ons uit niet echt paniek .


Toen we in de laatste 3 ronden wat gingen prikken en de concurrentie polsen, waren we al snel 1 renner kwijt .
Met 3 op pad in de laatste 2 ronden zorgde voor frustratie , meneer Burton (wereldkampioen) wou absoluut 2de worden en nam daardoor Carlo zijn wiel .

Fabio was beren sterk en zou makkelijk winnen maar Carlo wou toch ook voor die 2de plaats rijden en reed dan maar een intervalkoers om zijn tegenstander in het wiel moe te maken .

Het is natuurlijk mega moeilijk om zomaar iemand uit het wiel te rijden maar uiteindelijk lukte het dan toch toen op een lang oplopend stuk Burton brak , zo konden Carlo en Fabio samen over de finish rijden met opnieuw de dubbel !
Nu de benen wat rust gunnen en morgen op naar Heusden .