top of page

Winst in Zussen !

Fabio pakt de algemene winst in zussen goed voor zijn 11 de zegen van het jaar .Een wedstrijd door de week op dinsdag is altijd wat haasten , na het werk dadelijk door naar de koers , een rondje verkennen inschrijven en de gas erop !


Na 2 wedstrijden in Geetbets en Opgrimbie waar de benen toch wel goed waren voor Fabio maar de uitslag dit niet aantoonden was hij hier gebrand op revanche .

En dit kon iedereen in het peloton dadelijk merken, al van in de start liet hij er geen gras over groeien , aanvallen van begin tot einde .

Echt wegkomen is natuurlijk altijd moeilijk , vele top renners die in form zijn in augustus en de Bk trui is als een rode lap voor een stier .

Carlo stond ook aan de start , na 5dagen ziekte was hij voldoende hersteld om mee te doen .

Hij probeerde zich in de beginfase rustig te houden maar doordat er renners lossen ontstond er best een groot gat op het peloton , hij moest hemel en aarde verzetten om toch terug te keren bij het uitgedunde peloton .

Toen dit lukte was het beste er al af bij hem , hij kon zich nooit bij de betere van voor houden hierna en werd uiteindelijk toch nog verdienstelijk 14de .

Zelf was hij toch tevreden , de ziekte is hopelijk over en zaterdag volgt Zutendaal .


Voor Fabio was het natuurlijk anders , hij voelde zich samen met John de schutter de beste renner in koers en uiteindelijk na 1u30 reden er toch een groep weg van 11 renners weg waar hij natuurlijk de aanstoker was.


In de finale zat iedereen toch wel op zijn tandvlees maar bij het bovenkomen op de lange klim vertrok Fabio voor een solo van 2rondjes .

Hij kon mooi voorblijven en de bloemen de 20 euro prijzengeld mee naar huisnemen .

bottom of page