klaarstomen voor 2021 !

Rust , trainingen en sponsors, kleding en motivatie komen aan bod in dit verslag .In 2020 waren er heel wat minder wedstrijden dan de vorige jaren ook was het wedstrijd seizoen een stuk korter toch waren we in de laatste maand mentaal en fysiek op, je hoort dit vaker van prof renners maar als je dit zelf meemaakt is het toch altijd even slikken . Achteraf bekeken zeker te begrijpen je bent al in uitstekende vorm in maart en trekt dit helemaal door tot in oktober maar vooral de elite wedstrijden hakken erin door de langere afstand en parcours met hoge snelheid .


Hierdoor hadden we na de laatste wedstrijd op het Belgisch kampioenschap ons echt rust gegeven , vooral om terug op krachten te komen . Mentaal en fysiek . na 2 rustige weken op de fiets zonder druk was de motivatie terug groot voor 2021 weer met beide handen aan te pakken en begon de opbouw naar het nieuwe jaar opnieuw .

Wel was dit jaar anders in opbouw dan de vorige jaren , extra rust en zeker de maanden november/december geen gekke dingen was voor ons toch nieuw , ikzelf beslis en maak vaak de trainingsplanning voor ons 2 en Fabio steunt mij hier altijd in , alle jaren leer je bij door ervaring, internet, boeken, enz. en dit proberen we dan toe te passen . Doordat we een fysieke job hebben in een fabriek hebben we vaak last van de rug daardoor zijn we nu ook gestart met Core training voor rug en buikspieren iets dat echt nodig is maar niet echt leuk om te doen is .

Het was een lastig jaar voor reclame te maken voor onze sponsors , we doen altijd ons uiterste best hierin maar wedstrijd kortbij ontbraken vaak en ook onze "fandag" kon niet plaatsvinden door corona .

Toch mogen we zeggen dat zowel Gyprolux ( binnen interieur ) , Parimetal (metaalbedrijf) en Billa tegelimport (tegelcenter) , ons trouw blijven in 2021 ! Lerobel het bedrijf waar Fabio en ikzelf al samen meer dan 30 jaar werken haakt jammer genoeg af .De grootste verandering is B-Cycle , onze fietsenwinkel waar we nu al lang mee samen werken hebben we geruild voor een andere , zeker niet omdat we niet tevreden zijn, maar wel omdat de afstand tot thuis best ver is .

Door tijdgebrek van kinderen en huishouden geraakte we telkens moeilijk in Tongerlo als we iets nodig hadden en hierdoor hebben we de knoop doorgehakt na het vinden van een winkel vlak bij thuis .

Natuurlijk gaan we de goedde relatie en de toffe samenwerking missen maar mss dat een nieuwe naam ons wel eens positief kan motiveren .


Doordat nu een hoofd sponsor geruild word is het gebruikelijk dat de trui ook veranderd bij een team en volgend jaar hebben we dus een nieuwe hoofdkleur om de wedstrijden aan te pakken ( later hierover meer ). Onze motivatie blijft hoog voor 2021 en wij willen graag bij de beste renners van Limburg/ België behoren .